Modellen fotoshoot op TFP basis

Wil je graag een fotoshoot voor je portfolio of je profiel op internet? Dat kan ook gratis op basis van TFP.

Wat is TFP?

TFP staat voor Time For Portfolio. Jij stelt je tijd beschikbaar en krijgt de gratis foto’s voor jouw portfolio, website of social media profiel. Ik stel mijn tijd en apparatuur beschikbaar en mag de foto’s voor mijn portfolio als fotograaf gebruiken.

Ik ga jou in de de door jou gewenste pose of setting fotograferen. Dus precies zoals jij dat wil en ik laat je de foto's zien zodat je de beste er uit kan kiezen. Je krijgt de foto's digitaal.

Is dit wel iets voor mij?

Iedereen komt in aanmerking ongeacht of je man bent of vrouw, jong of oud, dik of dun. Wanneer je minderjarig bent dan fotografeer ik je alleen in bijzijn van je vader, moeder of volwassen begeleider.

TFP Onderwerpen  en setting

Het gaat om foto’s je jezelf, je familie of kinderen. Jij bepaalt zelf in wat voor pose, stijl of setting jij graag gefotografeerd wil worden. Inspiratie nodig? Kijk eens naar voorbeelden van portretfotografie, straatfotografie, model fotografie, clair-obscur fotografie, boudoirfotografie of terwijl je opgaat in je sport. Als je het prettig vindt mag je gerust iemand meebrengen naar de fotoshoot.

Een voorbeeld van een fotoshoot van een groepsactiviteit met ouders en kinderen vind je hier.

Welke locatie?

Ik wil je graag fotograferen met natuurlijk licht, want dat vind ik het mooiste. Dus buiten in de natuur of in je tuin, maar het kan ook bij jou thuis of een locatie naar keuze.

Op elke locatie? Ja dat is mogelijk, denk eens aan mooie natuurgebieden of kastelen en landhuizen als achtergrond. Ik fotografeer alleen niet in verboden gebied. Dus niet waar de toegang verboden is of fotograferen niet toegestaan is.

TFP Gebruiksrecht

Jij krijgt de foto's op het door jou gewenste formaat en zonder copyright tekst. Je mag met de foto's doen wat je wil. Afdrukken en inplakken, je portfolio opbouwen, de foto's op je social media profiel of op je privé website plaatsen. Ik mag de door jou uitgezochte foto's gebruiken voor mijn portfolio. Als er een foto bij zit die je liever niet in mijn portfolio terug wil zien dan maken we daar bindende afspraken over. Ik mag jouw foto's niet verkopen of laten publiceren door derden.

Zo hebben we er allebei wat aan.

Geïnteresseerd in een gratis fotoshoot of heb je nog twijfels of vragen? Neem dan contact met mij op via deze pagina